Yhteystiedot

Anneli Aitola
+358 50 436 27 69
anneli.aitola@posivire.fi

Postiosoite:

Nina Toivonen
PL 1
00099 Helsingin kaupunki

Selvitystilaan liittyen:

nina.toivonen@hel.fi

Vieraskirja

Lähetä uusi viesti


Sonju RahikainenVain yksi kysymys: Miksi?15.9.2017 2:11
En edes löydä sanoja sille, mitä tunsin, kun kuulin PosiViren lopettamispäätöksestä. Tiedän ja tunnen läheltä ne ihmiset, jotka kaikellä sydämellään ja hyvällä tahdolla tekivät hurjasti töitä auttaakseen heikossa työmarkkina-asemassa olevia ihmisiä takaisin arjen kulkuun, joko työpaikan tai opiskeluiden kautta. Tunnen suurta kunniaa siitä, että kerran kuuluin posivireläisten joukkoon. PosiVire, joka tarjosi minulle harjoittelupaikkaa AMK opintojeni aikana, sai kipinän syttymään siitä, että olenkin oikealla alalla, vaikka kovasti sitä aluksi epäilinkin. PosiVire, joka tarjosi opintojen ohella sijaisuuden, arvokkaan työkokemuksen nykypäivänä. PosiVire, joka antoi opinnäytetyöaiheen. Aiheen, joka silloin kiinnosti niin monia päättäjiä ja "korokkeella istuvia". PosiVire, joka oikeasti oli tehokas nujertamaan työttömyyttä, aivan tutkitusti! PosiVire, joka työllisti minut valmistuttuani sosionomiksi. PosiVire, joka antoi mahdollisuuden kouluttautua lisää työskentelyn ohella. PosiVire, joka tulee olemaan aina suuri osa sydäntäni!En tajua edelleenkään sitä, että mihin muka se työttömyys on kadonnut, että PosiVire pitää lakkauttaa? Työttömyys ei ole kadonnut minnekään. Järki selkeästi päättäjiltä on!

Minä liehutin monta vuotta PosiViren lippua, olen ylpeä, että sain työskennellä niin mahtavien työntekijöiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa ne vuodet, jolloin olin posivireläinen. Minä liehutan edelleen PosiViren lippua enkä koskaan lakkaa puhumasta siitä hyvästä, mitä PosiVire teki minulle ja monelle muulle ihmiselle. Olen surullinen, hyvin surullinen tästä päätöksestä. En usko, että kaupungilla on tarjota mitään yhtä hyvää, inhimillistä, mutta niin tehokasta, kuin PosiVire on!

Me tiedämme, mitä PosiVire edusti! Olkaamme siitä iloisia ja ylpeitä. Me olemme Poe Rava!

AvustajaInhimillistä työtä6.9.2017 8:03
PosiViren toimintaa ohjasivat inhimillisyys ja ihmisten erilaisuuden hyväksyntä. He työskentelivät suurella sydämellä itseään säästämättä.
Kenenkään ei tarvinnut jäädä yksin ongelmineen ja murheineen. Aina nostettiin ja kuunneltiin.

Tarja FilatovSurullinen lopetus17.8.2017 12:33
Kun kuulin, että Posivire lopetetaan, tuli suru puseroon.
Positiivinen ja vireä toiminta vaikeasti työllistyvien tukemiseksi ja saattamiseksii työelämään on vahvuutenne.
Toivon, että henki säilyy ja kehittämiänne toimintatapoja hyödynnetään jatkossa.
Iso kiitos kaikille Posivireen yhteisen hyvän rakentajille. Ei anneta periksi. Asia on tärkeä.

Virpi KarhuMiksi Posivire lopettaa???...11.8.2017 13:26
kun olen tehnyt jopa tälläisen adressin: https://www.adressit.com/me_toivomme_etta_hesassa_oleva_posivire_tulisi_turkuun
Sirpa Eklund Posiviren johtaja kävi tämän jopa itse alle kirjoittamassa tämän adressin haluaisin kuulla ja tietää yritin soittaa tänään Sirpa Eklund mutta hänet saa vasta maanantaina kiinni

Jouko KajanojaArvio PosiVireen toiminnasta9.8.2017 0:22
Haastattelin PosiVireeseen työllistettyjä ja seurasin PosiVireen toimintaa pitkään melko läheltä. Erinomaista työtä erinomaisin tuloksin. Luin toiminnan lopettamispäätöstä perustelleen raportin. Siinä oli hämmentäviä puutteita, joista ehkä hämmentävin oli, ettei siinä arvioitu PosiVireen toiminnan tuloksellisuutta.

työllistynyt PosiViren kauttailo viety helsinkiläiseltä työttömältä8.8.2017 18:06
Eipä ole toivoa helsinkiläisellä työttömällä. Vuosia on puskaradio kertonut ilosanomaa Posivireestä. Nyt sekin ilo tapettiin.

Itse sain työpaikan vuosikummeniä helsingin työllisyydenhoidossa pyörineenä.
Sieltä ei mitään apua saanut. Posivireelle päätyä alkoi tapahtumaan. ja nyt on vakituinen työpaikka.

Kiitos. Iso kiitos. Jaksamista teille Posivireläiset. Teette upeaa työtä.

palvelunostaja jo vuosiaVoiko olla totta7.8.2017 11:17
Helsingin kaupunginhallitus on tehnyt päätöksen lopettaa tämän yrityksen toiminta ja Hus peesaa perässä.

Mihin nämä päätökset perustuu?

Kuka on tehnyt julkaistun "selvityksen"? Ja mihin sen tiedot perustuu? Ainakaan meiltä, vuosia palvelua ostaneilta, ei ole mielipidettä kysytty. Olemme olleet ylpeitä pystyessämme auttamaan ihmisä töihin. Ja hyviä ihmisiä olemmekin saaneet. Perhetyivätkö kaupunginhallituksen jösenet, erityisesti uudet pormestarit, yhtiön tulokselliseen toimintaan? Vai tehtiinkö päätös virkamiesesityksen perusteella?

-Kesätyö2.1.2017 21:12
Todella kiva henkilökunta, ihana ilmapiiri olla.

HyningHyning17.6.2015 14:36
yhteistyökumppaneille Suomessa ja ulkomailla. Olette osoittaneet, että tavoitteellisuus ja työn ilo voivat kulkea käsi kädessä - siitä kannattaa ottaa mallia.

Rapo-Vinberg Annikki.Kysymys27.10.2014 16:17
Kiitos vastauksestasi.Niin loppu alkaa häämöttää,onneksi.Minua ei ole luotu koulunpenkille,olisin ollut tämänkin ajan mieluummin töissä. Mut joku paperi on kumminkin hyvä saada.Jos sulla tulee mieleen jotain pääni menoksi,niin palaa asiaan. Tykkään olla erilaisten ihmisten kanssa työtä tekemässä,olipa he nuoria tai vanhempia.Menen nimittäin nyt 3.11, työharjoitteluun vallilan ryhmäkotiin ja hämiksen ryhmäkotiin siis molempiin.Niihin ei oteta hoiva-avustajia töihin.Mukavaa viikkoa. Terv. Annikki.

kesätyöntekijäkesätyöni6.7.2014 10:11
Olin kesätöissä posiverellä. Olen kiitollinen, että sain mahdollisuuden työskenellä posiviressä. Asiat on sujunut hyvin ja sain paljon tukea. Kiitos posivirelle 😊

Kari ViinisaloAvoimet ovet20.5.2014 10:30
Minulla oli ilo osallistua PosiViren avoimien ovien info-tilaisuuteen 15.5. Meidän suomalaisten lisäksi mukana oli Saksasta Ruhrin teollisuusalueen työvoimaviranomaisia, jotka olivat täällä tutustumassa suomalaiseen työllistämistoimintaan.

Saimme kuulla toimitilahuoltajien ja lähihoitajien työstä, PosiViren tarjoamasta tuesta työntekijöille ja työpaikoille. Tässä PosiVire on mielestäni tehnyt uraauurtavaa kehittämistyötä. PosiViren tapa yhdistää työ ja oppiminen omalla oppisopimusmallillaan on myös merkittävä ns. tuetun oppisopimuskoulutuksen innovaatio.

PosViren toiminnan tuloksista saatiin myös tietoa. Kokemuksen mukaan olisi hyvä, jos työntekijä löytäisi pysyvän työn tai opiskelupaikan 6 - 12 kk kuluessa.

Saksalaiset vieraat kertoivat, ettei heillä vastaavia sosiaalisia yrityksiä. He kertoivat saaneensa Suomesta ja PsiViren toiminnasta monia hyviä ideoita vietäväksi kotiin.

PosiVireeseen on aina mukava tulla. Kiitos lämpimästä ja kodikkaasta vieraanvaraisuudesta!

Virpi.KMiten Posiviren avoimet ovet päivä meni?15.5.2014 18:45
Kertokaa joku Miten Posiviren avoimet ovet päivä meni olisi kiva lukea ihmisten mielipiteitä siitä

Petri Puroaho, Vates-säätiöKiitos yhteistyöstä5.5.2014 17:36
Hei! Posivire oli erinomainen yhteistyökumppani Islantilaisille vieraille 24.4. Lämmin kiitos vielä siitä. Hienoja ihmisiä teillä on töissä. Jatkakaa samaan malliin.

ViiviOlisi kiva jos posivire laajentaisi Turkuun joskus23.4.2014 9:31
Olisi kiva jos posivire olisi myös Turussa
toivottavasti lähitulevaisuudessa

marjaleena.hinttala@hel.fiKiitos yhteistyöstä ja juhlista28.1.2014 13:00
Kiito syhteisestä taipaleesta ja mukavista juhlista. malla hinttala

Tuija MatikkaRäpäten uudelle vuodelle20.11.2013 17:38
Kyllä oli sikamakee ja svengaava 5-vuotis räp. Innovaatiota ja tuoretta ajattelua pukkaa joka saralla.

Piia5-vee20.11.2013 8:24
Onneksi olkoon PosiVirelle sen upeasta viiden vuoden taivaleesta. Toivottavasti oli hyvät juhlat.

Sanni Kemppainen Palveluesimies JorviOnnittelut 5-Vuotiaalle!13.11.2013 9:43
Onnea 5-Vuotiaalle! Teette arvokasta ja haasteellista työtä. Teidän kohdalla täytyy tunnustaa, että pyritte saamaan töitä henkilöille joilla sitä ei ole hetkeen jostakin syystä ollut. Kiitos yhteistyöstä!

Asta5 vuotis Synttärit26.10.2013 19:48
Herranen aika.Joko on jo 5v.kun tämä toiminta on alkanut. Ihanaa!! Olette olemassa. Paljon Onnea.

Seuraavat 20 »


Lähetä uusi viesti

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Kotisivu: